Campingkart - Hove Camping

Hove leirsted og Hove camping ligger ytterst på Hoveodden, skjermet mot havet av verneskogen, men helt i kanten av innbydende sandstrender med friskt, salt vann fra Skagerak. Stedet er svært godt egnet for familieferier!

De ønsker store og små grupper velkommen til late eller aktive feriedager her på Hove. Grupper kan benytte en eller flere av våre store hus med firesengsrom. Passer ypperlig for familier i følge. Mindre grupper/familier kan leie ett av våre 10-sengshus. Disse husene passer ypperlig for en- eller to familier. Et av disse husene – Strandhuset –  ligger nær sandstranda og er et hyggelig hus med tilpasning for bevegelseshemmede. Hove Gård er stedets gamle hovedhus/gårdshus med 12 sengeplasser og er en veldig hyggelig ramme for et ferieopphold her på Hove. De fleste hus er tilrettelagt for bevegelseshemmede.

De har også to små og svært enkle hytter. De ligger helt i vannkanten og gir virkelig følelsen av å ha «tærne i tanga». Hove camping har i tillegg 21 små enkle hytter og drop in for campingvogner/bobiler. Felles sanitæranlegg like ved.

Fortunaweb har lagt et områdekart over campingplassen. Et slikt områdekart kan for eksempel deles ut til gjestene, men det er også svært nyttig hvis det oppstår kritiske situasjoner og ambulanse og brannmanskap lettere skal finne frem inne på området.

Mer informasjon om Hove leirsted og Hove camping finner du her: https://www.hoveleirsenter.no/

Ta kontakt

e-post: post@fortunaweb.no

Fortunaweb AS | Engelsåsvegen 586, 7057 Trondheim | 41 25 82 81 | Personvern
Din leverandør av Drupal publiseringsverktøy - Ta kontakt!