Om Fortunaweb

Fortunaweb er et lite firma som ble stiftet i 2010, men som innehar over 15 års erfaring med nettsidebygging.

Hilde Juliussen som er gründer og daglig leder i Fortunaweb AS, innehar over 15 års erfaring med bygging av nettsider. Selv om Fortunaweb leverer nettsider til alle typer bransjer, har det blitt mer og mer campingfokus de siste årene. Kanskje ikke så rart siden daglig leder er en ivrig caravanist selv, og tilbringer gjerne 6-7 uker på tur i sommersesongen på campingplasser både i inn- og utland.

Campingportalen

- veien til et mer oversiktlig campingmarked

Campingportalen.no er Fortunaweb's aller største enkeltstående prosjekt, og et direkte resultet et selvopplevd behov for mer oversikt og bedre presentasjoner av norske campingbedrifter. Mange av disse er bedrifter som har et begrenset budsjett til markedsføring på nett, men nettsatsning er kanskje den kanalen som er aller viktigst og som bare blir viktigere og viktigere. Egen nettside samt tilstedeværelse med en sikkelig presentasjon på nettsteder slik som for eksempel Campingportalen.no er helt avgjørende for at turister skal finne deg. Mange er opptatt av å være presentert i ulike campingrelaterte magasin som deles ut på turistbyrå, posten og gjennom campingkjedene, men tilstedeværelse på nett er like viktig - og på sikt kanskje viktigere. For fremtiden ønsker vi oss alle av miljøhensyn mindre papir og mer digital informasjon, så her er det bare å brette opp armene å komme igang også for de minde aktørene.

Områdekart

- en tryggere campingopplevelse

De siste årene har Fortunaweb også levert områdekart til en rekke campingplasser noe som vil være med på å gi bedre oversikt for campinggjestene, men ikke minst, svært nyttig hvis det oppstår kritiske situasjoner og ambulanse og brannmanskap lettere skal finne frem inne på området. Dette er kart som kan printes ut i den størrelsen man vil, noen trenger skilt som henges opp på campingområdet, andre vil dele de ut i resepsjonen.

Selv om det er campingbransjen som i større og større grad har overtatt de fleste arbeidstimene i Fortunaweb, er det alltid flott å kunne bidra med nettsider til både teknologibedrifter, idrettslag og andre bedrifter. En god nettside gjør at flyten i for eksempel et idrettslag kan bli mye enklere, og idrettslag er jo i stor grad basert på foreldre som bruker av sin fritid, og da vil en god informasjonsstruktur på nett kunne hjelpe godt til i en ellers så hektisk hverdag.

Drupal

- en av verdens beste open source løsninger

Fortunaweb bygger sine løsninger basert på et program som heter Drupal. Drupal er et publiseringsverktøy (content management system) for å lage websider - helt uten lisenskostnader (open source). Over 1 million nettsteder verden over er basert på Drupal, og publiseringsløsningen blir vurdert som en av de beste i verden. Naturligvis er administrasjon på norsk for å gjøre det hele mer brukervennlig.

Som daglig leder er jobben som regel alltid med, og campingvogna blir derfor automatisk et kontor på hjul. Vi jobber tett med våre kunder for å sammen kunne skape nettsider som både kundene og vi kan være stolte av.

At vi er et lite firma anser vi ikke som en ulempe, men snarere positivt da du får en leverandør med stor fleksibilitet, og hvor veien er kort til ferdig løsning. Vi er bare en telefon eller e-post unna, og vi legger vår ære i å hjelpe deg så godt vi kan.

Ta kontakt, Fortunaweb hjelper deg gjerne!