Om Fortunaweb

Fortunaweb er et lite firma som ble stiftet i 2010, men som innehar over 15 års erfaring med nettsidebygging.

Hilde Juliussen som er gründer og daglig leder i Fortunaweb AS, innehar over 15 års erfaring med bygging av nettsider. Reiseliv og spesielt campingbransjen har vært et av de viktigste bransjefeltene gjennom disse årene. Det siste året har Fortunaweb også levert områdekart til en rekke campingplasser noe som er med på å gi bedre oversikt for campinggjestene, men ikke minst, svært nyttig hvis det oppstår kritiske situasjoner og ambulanse og brannmanskap lettere skal finne frem inne på området.

Vi jobber tett med våre kunder for å sammen kunne skape nettsider som både kundene og vi kan være stolte av.

At vi er et lite firma anser vi ikke som en ulempe, men snarere positivt da du får en leverandør med stor fleksibilitet, og hvor veien er kort til ferdig løsning. Vi er bare en telefon eller e-post unna, og vi legger vår ære i å hjelpe deg så godt vi kan.

Fortunaweb bygger sine løsninger basert på et program som heter Drupal. Drupal er et publiseringsverktøy (content management system) for å lage websider - helt uten lisenskostnader (open source). Over 1 million nettsteder verden over er basert på Drupal, og publiseringsløsningen blir vurdert som en av de beste i verden. Naturligvis er administrasjon på norsk for å gjøre det hele mer brukervennlig.

I tillegg til å drive Fortunaweb er daglig leder også sterkt involvert i en av Trondheims best bevarte hemmeligheter til nå - Stokkanbakken !! Dette er en dugnadsbasert slamombakke som tiltrekker seg barn og voksne fra større og større deler av Trondheim. Flere lokalaviser har allerede vært i kontalt med dugnadsgjengen, og populariteten øker for hver eneste uke. Fortunaweb har levert både nettside, facebookside, områdekart, bannere, flyers og dagskort til Stokkan Alpinklubb.

Uansett om ditt behov er markedsføring, salg, intern kommunikasjon eller alt dette og mer - Vi setter opp en løsning som passer de behovene og ønskene du har. Ta kontakt allerede i dag, så lover vi å stå på for at du blir fornøyd! - Vi er eksperter på web, så slipper du å være det!