Personvernerklæring

Fortunaweb AS bryr seg om ditt personvern. Vi samler ikke inn noen form for personlige data.

Hvilken informasjon samler vi inn?

På fortunaweb.no samles det ikke inn personlige data. Vi bruker ikke noen form for statistikkverktøy og det finnes ingen skjema som kan fylles ut og sendes inn. Eneste mulighet for deg til å sende oss personlig informasjon er via epost.

Hvem deler vi informasjonen med?

Dataen du sender oss på epost lagres først fysisk på server til vår serveradministrator i Norge, deretter slettes all mail som ikke er relevant til våre kundeoppdrag. Mail fra kunder lagres i Icloud for å sikre god kontinuitet i våre prosjekter.

Hvor lenge beholder vi dataene dine?

Data som lagres i Icloud slettes i utgangspunktet ikke.

Hva er cookies?

Cookies (informasjonskapsler) er små tekstfiler som lagres på din datamaskin når du går inn på en nettside. Vi bruker ikke noen form for analyseverktøy og heller ingen integrasjoner med for eksempel Facebook eller Youtube.

De informasjonskapslene som settes på nettsiden er der kun for å få nettsiden til å fungere. Ingen av disse informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som person.

De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan forandre innstillingene i nettleseren din slik at dette ikke skjer. Det kan imidlertid bety at en del av nettstedene du besøker ikke lenger fungerer som de skal. Slik administrerer du informasjonskapsler i nettleseren din (nettvett.no)

Når du bruker fortunaweb.no aksepterer du at opplysningene dine blir brukt i samsvar med disse retningslinjene.
 

Ta kontakt

e-post: post@fortunaweb.no

Fortunaweb AS | Engelsåsvegen 586, 7057 Trondheim | 41 25 82 81 | Personvern
Din leverandør av Drupal publiseringsverktøy - Ta kontakt!